20 Ocak 2012 Cuma

VIP İngilizce

ingilizce

VIP İngilizce Kuruluş

Ücretsiz olarak, internet kullanıcılarına destek vermek amacıyla (bir nevi ders yardımcıları gibi) Aralık 2010 yılında kurulmuştur.  İçerisinde bir çok kategoriyi barındıran sitenin ana konsepti İngilizce Eğitimi üzerine kuruludur.
Sitede görev alan eğitmenler tarafından hazırlanan konu anlatımları ve dökümanlar yer almaktadır. Bunların yanı sıra görsel ve işitsel materyallere yer verilmiştir. Site yapısal olarak biraz karşmaşık görünmekle birlikte ilerleyen dönemlerde daha basit bir kullanıcı arayüzü ile karşımıza çıkabilir. En azından bu yönde bir yapılacaklar listesi hazırlanmaktadır.

VIP İngilizce Yenilikler

VIP İngilizce 2011 yılının sonuna doğru İngilizce Galeri bölümünü faaliyete geçirmiştir. Bu galeri ile amaçlanan özellikle küçük yaştaki ziyaretçilerine görsel çağrışımlar ile İngilizce öğretmektir. Ziyaretçilere faydalı olması açısından siteye online sözlük eklenmiştir. Bu sözlük zargan.com altyapısını kullanmaktadır.
Sitenin vizyonu İngilizce alanındaki bir çok ihtiyaca yanıt vermektir. Burada ziyaretçilere yönelik tüm ihtiyaçlar tespit edilemeye çaba gösteriliyor ve ortaya çıkan eksik veriler en kısa zamanda tamamlanmaya çalışılıyor. Kullanıcının bir sayfayı ziyaret ettiğinde aradığını bulması ve sayfadaki bilginin tatmin edici bir yönü olması önem verilen bir diğer beklentidir. Bu beklentiye cevap verebilen düzeyde yazarların kadroda yer alması ise ortaya konan bir diğer çalışmadır.

VIP İngilizce Destek

vipingilizce.com sitesine yönelik olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi, sorularınızı bu konu aracılığı ile iletme fırsatına sahipsiniz. Görüşleriniz sitenin geleceğini belirlemekte etkin rol oynayacaktır. Örneğin ziyaretçilerden gelen bir mesajdan alıntı;
öncellikle sizlere çok teşekkür ederim. Sitenizi yeni keşfettim ve çok mutlu oldum. çünkü bir uzun zamandır evde İngilizce öğrenmeye çalışıyorum:) Zorlanıyordum, kafam iyice karışmıştı ta ki sitenizi görene kadar:) Sizden istediğim sitede seviye belirleme testine ve bunun sonucunda kişiyi düzeyine göre yönlendirmelere yer vermeniz. Bu gerçekten çok işimize yarayacaktır. Tekrar teşekkür ederim ve başarılarınızın devamını dilerim.
İngilizce eğitimine katkı sağlamak için bu yazıyı farklı platformlarda, sosyal medya’da paylaşabilirsiniz.
Teşekkürler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder