21 Ocak 2012 Cumartesi

Seo Danışmanlığı


SEO ve On line ticaret alanında 14 yıllık bir tecrübenin ve araştırma geliştirmenin sonunda hazırladığımız “SEO & E-ticaret Uygulamalı Danışmanlığı” hizmetimiz, firmaların internetten ürün ve hizmet satışlarını arttırabilmeleri için sunduğumuz “Stratejik SEO & E-ticaret Uygulamalı Danışmanlığı” kurumsal hizmet paketimizin adıdır.

Rakiplerinizi geride bırakarak internet üzerinden satışlarınızı artırabilmeniz için gerekli olan bütün ihtiyaçlarınızı düşündük ve harika bir hizmet paketi hazırladık.


İşte Mucize Stratejik E-ticaret Uygulamalı Danışmanlığı Paketimiz Kapsamında Sunduğumuz Hizmetler
Pazar Araştırması: İlk olarak sektörel pazar araştırması yapıyoruz. Google arama motorunda sektörünüz ile ilgili en fazla aranılan anahtar kelimeleri tespit edip sitenizin mevcut sıralamalarını not alıyoruz ve yol haritamızı oluşturuyoruz.
Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Hizmeti: Sitenizi arama motorları ile dost hale getirip gerekli seo çalışmalarını yapıyoruz. Türkiye’nin ilk ve en çok satan seo kitabı olan “Seo Efendisi” kitabının da yaratıcıları olarak ağırlık verdiğimiz ve en iyi olduğumuz alan SEO. Yaptığımız çalışmalar ile en çok geri dönüşümü alacağınız en önemli anahtar kelimelerde sitenizi yükseltip arama motorlarında görünür hale getiriyoruz.
Sosyal Medya Pazarlaması: Sitenizin Facebook ve Twitter’da profillerini oluşturup sosyal medya pazarlaması yapıyoruz. Facebook sayfanıza her ay 1.000 üye çekip sayfanızı güçlendiriyoruz. Twitter’da da firmanız ile ilgili sürekli tweetler paylaşarak sosyal medya alanından ziyaretçi çekiyoruz. Ayrıca 500′den fazla sosyal medya ve sosyal imleme sitesinde firmanızın tanıtımını yapıyoruz.
Toplu E-mail Pazarlama: Sadece toplu mail göndermeye optimize olmuş çok özel sunucularımızdan her ay 200.000 mail adresine toplu mail gönderimi yapıyoruz. Toplu mail gönderimi ile kısa sürede kampanyalarınızı ve hizmetlerinizi yüz binlerce kişiye duyuruyoruz. (Bu hizmetimiz, müşterimizin isteğine göre uygulanmaktadır.)
Forumlarda Tanıtım: 300′den fazla Türkçe forum sitesinde firmanız ve hizmetleriniz ile ilgili tanıtım ve tavsiye yazıları paylaşıyoruz.
Video Pazarlama: Sektörünüz ile ilgili kaliteli ve ilgi çekici videoları Youtube ve Dailymotion gibi önemli video portallarında sizin marka ve site bilgileriniz ile paylaşıyoruz. Bu sayede hem marka bilinilirliğiniz arttırırken hem de bu mecralardan önemli ölçüde trafik elde ediyoruz.
Sektörel Dizin Tanıtım: Yüzlerce kaliteli sektörel dizine firmanızı ekleyerek, bilgilerinizin listelenmesini sağlıyoruz.
Destek siteler kurulması: Web sitenizi destekleyecek sektörünüzle alakalı alt bloglar ve web siteleri kuruyoruz. Bu web siteleri ile hem stratejik bir pazarlama hilesi olarak kendinize rakip yaratmış oluyorsunuz ve satışlarınızı arttırıyorsunuz hem de link inşaası kurmuş oluyorsunuz. Google gibi arama motorları şu şekilde düşünüyor: “Bu firma o kadar iyi ve başarılı bir firma ki aynı sektörde bulunan kendisine rakip web siteleri dahi bu firmayı takdir edip sitesine link veriyor.”
Kurduğumuz alt siteler facebook, twitter, youtube, rss, haber bülteni entegreli %100 Google dostu sitelerdir. Bu sitelere düzenli olarak kaliteli içerik ekliyoruz. İçerik olarak büyüdükçe aldıkları trafikte artıyor. Temel amacımız arama motorlarından odaklı ziyaretçi çekerek bu gelen normal internet kullanıcılarını düzenli müşteriniz haline getirmek.

İzinli E-mail Pazarlaması: İzinli mail pazarlaması alanında dünyanın en kaliteli ve pahalı mailing yazılımı olan Aweber sistemini kullanıyoruz. Haber bültenine üye ol kutuları ile sektörel mail listeleri oluşturuyoruz ve ürünleriniz, hizmetleriniz veya kampanyalarınız ile ilgili daha önceden oluşturduğumuz mailleri belirli gün aralıkları ile otomatik olarak gönderiyoruz. Bültene üye ol kutularını ve gönderdiğimiz mail şablonunu yüzlerce farklı tasarım arasından seçiyoruz. Otomatik gönderilen mailler de %100 inbox garantili. İzinli e-mail pazarlaması online satışlarınızı 2 – 3 kat arttıran mucize bir yöntemdir.
Google Adwords Reklamları: Google Adwords reklamlarında da en az Seo’da olduğumuz kadar iyi ve iddialıyız. Arzu ettiğiniz takdirde Google Adwords kampanyalarınızı optimize edip minimum tıklama başına maksimum performansı elde etmenizi sağlıyoruz. Kendi paneliniz üzerinden ödemelerinizi ve tıklama bilgilerini canlı olarak takip edebileceğiniz gibi biz de size tıklama ve bütçe bilgilerini düzenli olarak raporluyoruz.
Facebook ve Diğer Reklam Portalları: Oluşturduğunuz bir reklam bütçesi varsa eğer en yüksek geri dönüşümü elde edebilmeniz için bütçe yönetiminizi sağlıyoruz. Facebook, Adclick, Adnet ve diğer reklam portallarında kampanyalarınızı düzenleyip takibini yapıyoruz.
Raporlama: Ay başı ve ay ortası olmak üzere ayda 2 defa size detaylı raporlar göndererek arama motorlarındaki mevcut sıralamalarınız, yaptığımız ve yapacağımız işlemler hakkında bilgi veriyoruz.
Danışmanlık: 1998 yılından bu yana E-ticaret alanında faaliyet göstermekteyiz. Bu bilgi ve tecrübelerimizin ışığında online işlemleriniz veya projeleriniz ile ilgili her konuda istediğiniz zaman bizden bilgi talebinde bulunabiliyorsunuz. İnternet ile ilgili her alanda sınırsız olarak danışmanlık hizmeti veriyoruz.
Prensiplerimiz: Bir alanda sadece bir müşteri ile çalışıyoruz. Yani eğer sizinle çalışmaya başlarsak hiç bir rakibiniz ile çalışmıyoruz. Ayrıca Google ve diğer arama motorları tarafından hoş karşılanmayan hiç bir işlem yapmıyoruz. Eğer siteniz Google tarafından filtreye alınır ve hızlı sıralama kaybı yaşarsa eski yerine getirene kadar sizden hiç bir ücret almayarak çalışmamıza devam ediyoruz. Bütün bu haklarınızı sözleşme ile garanti altına alıyoruz.
Bonuslarınız: Türkiye’nin Best Seller Seo kitabı olan 89,00 TL değerindeki Seo Efendisi kitabına ek olarak 47 TL değerindeki Borsa Eğitim Kitabını ve 80 $ değerindeki Forex Eğitim Kitabını size hediye ediyoruz.
Ücret: Bütün bu hizmetlerimizin toplam bedeli aylık sadece 490,00 TL’dir. Yıllık peşin ödemek isteyen müşterilerimiz 980,00 TL indirim hakkı kazanarak 4.900,00 TL öderler.
Ödeme Yöntemi: Ödemenizi 4 farklı banka hesabımızdan tercih ettiğinize havale/EFT olarak ya da %100 güvenli bir şekilde online kredi kartı ile yapabilirsiniz.
SEO Efendisi Avantajları
Hizmet Çeşitliliği: Paketimizin en büyük avantajlarından bir tanesi çok geniş bir hizmet seleksiyonundan oluşmasıdır. Cironuzu arttırabilmeniz için gereken ihtiyaçlarınızı çok iyi biliyoruz ve bir bütün olarak sunuyoruz.
Uzman Kadro: Türkiye’nin en iyi internet pazarlamacıları ve seo uzmanları ile çalışmanın sadece bir adım uzağındasınız.
Müşteri Destek: Müşterilerimize 7 gün 24 saat telefon veya e-posta ile teknik destek sağlanmaktadır.
En Ucuz Fiyat: Lütfen toplu mail gönderimi yapan firmaların fiyat tablolarına bir göz atın. 200.000 mail adresine toplu mail göndermek için sizden tam 826,00 TL talep ediyorlar. Bu fiyat, bizim bütün hizmetlerimizin toplam değerinin neredeyse iki katı.
Ya da seo danışmanlığı için bir reklam ajansına başvurun. Size sadece bir kelimede yükselmek için astronomik fiyatlar teklif edeceklerdir.
Rakipsiz: Bu kadar geniş kapsamlı bir hizmet bütününü bırakın Türkiye’yi, Dünya’da kurumsal olarak sunan hiç bir şirket bulunmamaktadır.
Sıkça Sorulan Sorular
Nasıl başlarım? Başlamak için öncelikle ödeme sayfamızdan aylık veya yıllık olarak ödemenizi yapmanız gerekmektedir.
Ücretiniz neden bu kadar ucuz? Evet ücretimiz her yönüyle piyasanın çok çok altında bulunmakta. Bunun nedeni müşterilerimize en kaliteli hizmeti en ucuz fiyatla sunmak istememiz.
Bizim için oluşturacağınız Google Adwords reklamlarını biz de canlı olarak takip edebilecek miyiz? Normalde reklam ajansları, adwords danışmanlığı hizmeti verdikleri müşterilerine Google’ın gerçek panelini vermek yerine kendi oluşturdukları paneli verirler. Bu sayede müşterilerini yanlış tıklama ücreti bilgileri ile kandırıp bir anlamda kazıklarlar ve bu etik olmayan işi sanki normal bir ritüel’miş gibi uygularlar. Biz de ise her şey tamamen şeffaftır. Müşterilerimiz kendi gerçek Google Adwords panellerinden bütün ödeme, tıklama ve ücretlendirme bilgilerini istedikleri zaman canlı olarak görebilirler. Ayrıca biz de düzenli olarak raporlar ile müşterilerimizi bilgilendiriyoruz.
Toplu mail gönderimini nasıl yapıyorsunuz? Toplu mail gönderimini yurt dışında bulunan sadece toplu mail gönderimi için optimize edilmiş çok özel sunucularımız üzerinden yaparız.  Milyonlarca e-mail adresinde oluşmuş çok özel bir veritabanımız bulunmakta. Bu veri tabanından hizmetlerinize veya ürünlerinize en çok ilgi duyabilecek e-mail datasını seçerek odaklı gönderim yaparız.
Facebook üye çekimini nasıl yapıyorsunuz, sayfayı beğenen üyeler gerçek mi yoksa fake mi?Kurduğumuz Facebook sayfasına çekilen üyeler kanlı canlı gerçek üyelerdir. Binlerce web sitesinden oluşan bir network’ümüz bulunmakta. Bu web sitelerinde facebook sayfanızın tanıtımını yaparak her ay düzenli olarak üye sayısını arttırıyoruz. Ürün ve hizmet tanıtımlarını sayfanızda paylaşarak ta satışlarınızı arttırıyoruz.
Arama Motoru Optimizasyonun’da (SEO) sitemizi riske atacak işlemler yapıyor musunuz?Arama motoru optimizasyonu yani SEO bizim en uzman olduğumuz ve bu alanda best seler kitabımızın olduğu bir konu. Google tarafından onaylanmayan veya hoş karşılanmayan hiç bir işlem yapmıyoruz. Ayrıca sözleşmemizde de belirttiğimiz üzere eğer siteniz Google’dan ceza alırsa eski yerine getirene kadar sizden hiç bir ücret talep etmemeyi taahhüt ediyoruz.
Ödeme yöntemleri nelerdir? Ödemelerinizi Online Kredi Kartı ve Banka Havalesi olmak üzere 2 şekilde yapabilirsiniz. Kredi Kartı ödeme alt yapımız bütün güvenlik sertifikalarına sahiptir.
Ödememi yaptım şimdi ne olacak? Ödemenizi yapar yapmaz dakikalar içerisinde teknik personelimiz sizinle iletişime geçerler, sizden gerekli bilgileri alıp sektörel pazar araştırması ile çalışmaya başlarlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder