20 Ocak 2012 Cuma

msn kayıt ol

Teknoloji ' nin hızına ayak uydurabilen var mı desem, eminim 10 kişiden 10 u da hayır cevabı verecektir. Teknolojiyi durdurmak ve ayak uydurmak imkansız gibi bir şey oldu artık. Her gün yenilenen ve en önemlisi her saniye güncellenen bir sistemin içerisindeyiz biz de buna eşit şekilde uymaya çalışıyoruz ki uyabilene aşk olsun. Teknoloji derken genel olarak internetten bahsetmek istedim. Çıkan yeni yeni programlar, her saniye güncellenmekte olan programlar oyunlar. Bunların yanında artık iletişim araçlarımız telefon değil de internet oldu. Olması da güzel oldu bence. Neden diye soracaksınız. Cevabını hemen söylüyorum, operatörlerin bu tl saçmalığı ve kazıkçı zihniyeti devam ettiği sürece olacak. Olsun da.
Telefonlarımızda, bilgisayarlarımızda bulunan karşılıklı iletişim için işe yarayan programlar sayesinde artık ulaşmak istediğimiz kişiye bir adım daha yakınız. İnternet sayesinde tüm bunları yapabilmemiz, teknolojinin ne kadar büyük olduğunu bizlere göstermekte. Baktığımız zaman her evde artık bilgisayar-internet bulunmakta. Aileler, uzakta yaşayan oğullarını,annelerini ve akrabalarını iletişim programları ile görebilme imkanına sahipler. En iyi programın başında ise sizinde takdir edeceğiniz gibi msn geçmekte. Peki msn programı ile neler yapabiliyoruz. Bilmeyenler illa ki vardır, gülmek yok. Ailelerin özellikle bu programı kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Arayüzü basit olan msn ile artık iletişim bir adım ötede.
O zaman msn ' e -emesene- nasıl kaydolacağız ve msni nasıl kullanabileceğiz. Msn açmak basit bir işlem, tabi msn kaydolma işlemini sizin zorlaştırmamanız şartı ile :). Msn kaydol ile artık iletişimi daha da kolay bir hale getirip, operatörlere para vermeden aileleriniz ile görüşebilme imkanına sahip olabileceksiniz. Biran önce sizde msn açarak bu işlemlerden faydalanın. Msn kaydolmaya çalışanlar için abece.net adresinde sunulan resimli anlatım sizlere yol gösterecektir.
Hala duruyor musunuz ? Msn açmaya hemen şimdi neden başlamıyorsunuz. Biran önce msn kaydolmaya hadi bakalım :)

Sizleride abece.net e bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder