18 Ocak 2012 Çarşamba

Kum Beji hakkında

Ev ve ofis ortamlarında yapacağımız dekorasyonda büyük özenle tercih ettiğimiz mobilyaları doğru yansıtmak için duvar renklerini de doğru seçmeliyiz. Son yıllarda iç dekorasyonda açık tonlar çok tercih edilmektedir. kum beji de bunlardan biridir.

Kum beji kullanıldığı her ortamda uyum sağlamaktadır. Açık ton olması sebebiyle kullanıldığı yere ferahlık, sadelik ve yumuşaklık katmaktadır. Özellikle küçük alanlarda kum beji tercih edilirse kullanıldığı alanı olduğundan daha geniş ve aydınlık gösterecektir. Her tarzdaki dekorasyonla kum beji büyük uyum sağlamaktadır.Bir çok boya firmasının ürettiği kum beji ofis ve ev ortamında rahatlıkla kullanılabilir. Uygulaması da kolaydır.

kum beji

İç dekorasyonda duvar boyası çok önemlidir. Boya aynı zamanda aksesuar olarakta değerlendirilebilir. Seçtiğiniz mobilyayı doğru yansıtmak için duvar boyasını da doğru seçmelisiniz. Dar ve küçük evlerde kum beji gibi açık tonları kullanırsanız evinizi daha aydınlık, ferah ve geniş gösterebilirsiniz. Bir nevi açık ton boya kullanarak göz aldatmacası yapabilirsiniz. Açık tonlar sade duruşuyla da çok beğeni toplamaktadır. Modern duruşuyla da özellikle stüdyo daireler de çok kullanılır. Kum bejini sadece küçük evlerde değil geniş ortamlarda da kullanmak büyük başarı kazandırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder